Referenciák

Kezdőoldal Referenciák

GYEREKSZÁJ SZEGED

A GYEREKSZÁJ SZEGED elnevezésű kampány 2014 szeptemberében indult útjára több hónapos tervező – és előkészítő munka eredményeképpen. A Vidáman Kft. megbízást kapott egy egyedi reklámkampány kidolgozására, melynek főszerepelői szegedi óvodások voltak. A kampány célja az volt, hogy egy gyerek – és családbarát bevásárlóközpont megnyitását vezessük be a szegedi lakosság részére.

A kapott visszajelzések alapján bátran mondhatjuk, hogy egy nagyon sikeres és mindenki számára kedves sorozatot alkottunk. A gyerekek 3 hónapon keresztül szórakoztatták közönségüket és ezzel kivívták a SZEGED NOVA áruház elismertségét.

A kampány megkoronázásaként kreatív csapatunk szervezője, a gyerekek pedig aktív szereplője voltak a SZEGED NOVA áruház hivatalos megnyitójának. Ünnepélyes keretek között egy igazán egyedi műsor szervezésével és lebonyolításával átadtuk az áruházat a vásárlók részére.


DIADAL – általános iskolák versenye

A Vidáman Kft. elkötelezett híve a sportnak, a sportos életmódnak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a felmenő generációk figyelmét felhívjuk a rendszeres mozgásra és az ezáltal élményekben gazdag mindennapokra. Saját ötlet és egyedi koncepció alapján kreatív csapatunk elindította a DIADAL rendezvénysorozatot, melynek fő célja az volt, hogy lehetőséget teremtsünk a sportolásra, az egészséges versenyszellem kialakítására különböző sportágak megismerésén keresztül általános iskolás diákok számára. Szeged kiváló adottságait kihasználva több száz gyermeket mozgattunk meg a Városi Sportcsarnokban, a Városi Műjégpályán, a Napfényfürdő Aquapolisban és a Maty-éri Evezős Olimpiai Központban.

Az általános iskolák versenyére Csongrád megyéből 10 iskola jelentkezhetett egy évadban. Az iskolák csapatai 4-8 osztályos tanulókból álltak, fiúk és lányok egyenlő arányban. Az egy tanéven belül megrendezett 5 forduló alatt a csapatok bizonyíthatták rátermettségüket és összetartásukat az ügyességi-és sorversenyeken. A versenyek alkalmával a diákok megismerkedhettek a szegedi profi sportcsapatokkal is, együtt versenyeztek a Naturtex Szedeák kosárlabdacsapatával, az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabda csapattal, az UTC Futsal csapatával, valamint a jégkorongosokkal is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek testközelből megismerhessék az esetleges jövőbeli példaképeiket.


ÉLMÉNYKASZINÓ, avagy hogyan lesz emlékezetes egy céges buli?!

Élménykaszinó

Sokszor hallottuk már, hogy az év végi céges vacsorák kissé laposak, mindenki fáradt és vacsora után a csapat nagy része gyorsan el is tűnik. Hogyan kellene ezen változtatni?

A megoldás egyszerű, egy jó program kell ahol mindenki jól érzi magát, játszani pedig mindenki szeret. Ebből az ötletből kiindulva partnerünk részére élménykaszinót szerveztünk, ahol a dolgozók egy kis verseny keretein belül kipróbálhatták szerencséjüket pókerben és rulettben. A legügyesebb párosok persze nem maradtak nyeremény nélkül és a vidám hangulat is kitartott hajnalig.