Reklám

Kezdőoldal Reklám

Induló vállalkozása van?

Meglévő arculatát szeretné felfrissíteni?

Egy hatékony reklámkampányra lenne szüksége?

A Vidáman Kft. teljes körű grafikai, nyomdai és reklámügynöki szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit. Kreatív csapatunk megtervezi és kivitelezi Önnek vállalkozása arculatát, weboldalát, reklámanyagait . Vállaljuk reklámkampányok kidolgozását és megvalósítását, legyen szó szórólapokról, óriásplakát kampányokról, web marketingről.

Minden esetben folyamatos konzultáció alapján dolgozunk a leghatékonyabb stratégia felállítása érdekében. Fő célunk, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb célcsoportot és kommunikációs csatornákat. Reklámszakembereink naprakész tudással és a legújabb trendek ismeretével várják a kihívásokat.

 

Grafikai tervezés:

Vállaljuk ügyfeleink részére logók és különböző arculati elemek egyedi tervezését, továbbá ügyviteli és reklámkiadványok szerkesztését.

Nyomdai kivitelezés:

A megtervezett termékek következő fontos lépése, hogy kézzel foghatóvá váljon számunkra. A termékek megvalósítása során profi gépparkkal és szakemberekkel dolgozunk együtt, akik több mint 10 éves szakmai tapasztalat alapján végzik a nyomdaipari termékek teljes körű kivitelezését.

Reklámügynöki szolgáltatás:

Napjainkban elengedhetetlenül fontos, hogy a nyomtatott reklámanyagok mellett több más csatornán is kommunikáljunk meglévő és leendő ügyfeleinkkel. Ez számos lehetőséget biztosít, de hatékony csak akkor lehet ha jó időben, jó helyen találkoznak hirdetésünkkel. Tapasztalataink szerint kizárólag figyelemfelkeltő és kreatív ötletekkel lehet felkelteni az érdeklődést és figyelmet kivívni szolgáltatásainkra, termékeinkre. Ezért komplex, egyedi webmarketing (Facebook, Google AdWords, Youtube) koncepciókat dolgozunk ki ügyfeleink részére.