Programötletek

Kezdőoldal Programötletek

Borkóstoló – és vakteszt

Egy téma ami összeköt. Kiváló hangulatban, finom falatok kíséretében mindenki felmérheti mennyire ismeri a különböző fajta borokat. Találgathatunk és érvelhetünk, hogy épp melyik borász alkotását kóstoljuk éppen. Az est végén pedig felfedjük az igazságot.

Ajánljuk mindazoknak akik szeretnek kalandozni a kulináris élvezetekben és ezt szívesen teszik jó társaságban. Kiváló programlehetőség üzleti vacsorákra, és kisebb társaságok összejöveteleire alkalomtól függetlenül.

Lehetőség van fehér, rosé és vörösbor kóstolásokra, valamint pezsgő vagy pálinka estek szervezésére is.

Borkóstoló – és vakteszt

Borkóstoló – és vakteszt

Borkóstoló – és vakteszt

Borkóstoló – és vakteszt

Élménykaszinó

Szórakozás, kaland, verseny, izgalom, játék……mindez egy programon belül.

Egy estére mindenki elmerülhet a szerencsejáték birodalmában, kipróbálhatja magát rulettben, pókerben, black jackben. Képzett krupiék vezetésével profi asztaloknál egy szabadon választott helyszínen. Az estét még izgalmasabbá tehetjük csapatjátékok szervezésével, melyet még sokáig mosolyogva emlegetnek majd a kollégák!

 

Sárkányhajózás

Sport, Kaland, Kihívás!

Gyönyörű természeti környezetben egy hajóban evezhetünk mindenki egyért egy mindenkiért alapon. Egy olyan sportág ahol nők és férfiak is együtt versenyezhetnek korra való tekintet nélkül. Gyorsan tanulható és látványos eredmény, a csapatszellem rövid idő alatt megmutatkozik.

Ezt legalább egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia.

 

Luxusautó-bérlés

Egy 18 éves 200 lőerős örök szépségű luxusautó kényelmét élvezni nem mindennapi érzés. Legyen szó esküvőről, baráti rendezvényről, mindenhol sikere lesz.
A JAGUAR XJ6 Executive a 90-es évek zászlós hajója volt, a korszerű autógyártás összes kényelmi funkciójával, egy igazi klasszikus formában.

Az autó egész napra bérelhető, amelyhez sofőrt is biztosítunk!

 

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK

Kültéri és beltéri rendezvényekre egyaránt vállalunk kiegészítő programok szervezését, lebonyolítását.

Felfújható légvárak

Arcfestés

Ügyességi-és sorversenyek